L’alcaldessa de Benifaió i el primer tinent es reuneixen amb el President de la Diputació

Benifaió, 11 de juliol de 2017.- El President de la Diputació de València es va reunir la passada setmana amb l’alcaldessa de Benifaió Marta Ortiz i el primer tinent alcalde Xavier Martínez per a fer una valoració dels projectes en marxa i uns altres a punt de gestionar-se en el municipi.

Ortiz va traslladar al President Jorge Rodríguez les inquietuds i necessitats de Benifaio en diverses matèries, peticions que, segons l’alcaldessa, han sigut acollides de forma positiva pel president de la Diputació.

L’alcaldessa ha destacat que una de les qüestions que han treballat amb especial deteniment en aquesta reunió ha sigut la subvenció rebuda per part de la Diputació de 230.000 euros del Pla Municipal de Manteniment de col·legis, quantitat que serà invertida en millores a realitzar en el *CEIP Santa Bàrbara.

Ortiz ja va assenyalar en el seu moment que aquesta subvenció s’invertirà en el canvi de tots els finestrals del centre, la qual cosa “suposarà una millora en la qualitat de les aules i per tant un espai més adequat per als alumnes”. El CEIP Santa Bàrbara necessita “més inversions de millora però sens dubte aquesta és ja un pas important”, ha matisat l’alcaldessa.

cal recordar que aquest Pla de Millora té per objecte finançar tasques de conservació dels centres d’educació infantil i primària de la demarcació de València.

Deixa el teu comentari