LA BAIXADA DELS PREUS INCREMENTA EN UN 45% L’ÚS DE LES PISTES ESPORTIVES

La reducció del preu del lloguer de les pistes impulsada pel govern local, que va entrar en vigor l’1 d’octubre passat, ha servit perquè en l’últim trimestre de 2015 s’hagen reservat 885,5 hores més que en el mateix període de l’any anterior.

imatge poliesportiuAlgemesí. 01.03.2016 – El govern format per PSPV i EUPV tenia com a objectiu prioritari el foment de l’activitat física entre la ciutadania, especialment entre la gent més jove. Els preus abusius de les pistes que va impulsar el PP en la seua primera legislatura de govern havien convertit la pràctica esportiva en un privilegi solament a l’abast d’uns pocs. La dràstica reducció de preus promoguda per l’actual equip de govern ha suposat un increment del 45% en l’ús de les instal·lacions esportives.

Segons ha explicat l’alcaldessa, Marta Trenzano, “era evident que la gent havia deixat d’utilitzar les pistes de tenis, frontenis, esquaix o pàdel per culpa dels preus altíssims que havia imposat el PP i que, a més, havien suposat una reducció dels ingressos per al consistori. Amb aquesta regulació de l’ordenança hem volgut donar prioritat a la igualtat d’oportunitats també a l’hora de practicar esport i fomentar així l’activitat física entre aquelles persones amb menys recursos econòmics”.

El regidor d’Esports, Pere Blanco, ha destacat que “si comparem l’últim trimestre de 2015 amb el de 2014, les xifres ens donen la raó, ja que en els tres últims mesos de l’any passat es van reservar un total de 2.849,5 hores per les 1.964 de l’any anterior. Això suposa molta més gent practicant esport en igualtat de condicions”.

No hi ha gran variació en els ingressos

La diferència entre els ingressos pels lloguers de pistes en aquests dos períodes solament varia en 235 euros; 2.950 euros es van ingressar en l’últim trimestre de 2014, pels 2.715 euros que es van ingressar en l’últim trimestre de 2015.

Pere Blanco ha conclòs que “valorem aquestes xifres molt positivament perquè no havent-hi hagut pràcticament cap variació en els ingressos, hem vist com l’ús de les instal·lacions esportives ha pujat exponencialment. El temps i les dades ens donen la raó”.

Deixa el teu comentari