La Beneficència i l’IES Josep Maria Parra exposen les seues necessitats al regidor d’Educació

El regidor d’Educació i Infància, José Grau, ha visitat la Beneficència i l’IES Josep Maria Parra.

IES Parra 1 La Beneficència.Begoña Mazo, directora pedagoga i Miguel Ángel Mora, director representant de la fundació, han traslladat al regidor la possibilitat, que està estudiant-se des de l’AMPA, per a rebre l’any que ve l’ajuda per al banc de llibres.

La situació del patronat, residència de menors i centre de dia, que atén menors desprotegits socialment, és el més preocupant. En l’actualitat, este patronat està finançat per la Conselleria i per l’Ajuntament, i encara que és atés per educadors, reconeixen que es trobarà a faltar la labor que han realitzat les cinc monges que deixen de formar part del projecte educatiu, ja que este col•legi passa a estar assumit per una fundació catòlica.

IES Josep Maria Parra

La situació de l’IES Josep Maria Parra és molt més complicada. L’equip directiu, encapçalat per Luis Montagud; Elena Casasús, com a vicedirectora, i Rafael Clari, com a secretari, han ensenyat tant a José Grau, com a Isabel Aguilar, vicealcaldessa i a Ivan Martínez, regidor d’Ocupació, les aules i han mostrat als regidors les moltes carències que arrastra este centre, fruit del pas dels anys i d’una falta d’adequació necessària, que no s’ha dut a terme.

L’obsoleta instal•lació elèctrica, el mal funcionament de la caldera, la qual data dels anys 70; el tubs fluorescents de llum, que és necessari que siguen substituïts per LED, o l’existència d’uns servicis per als alumnes només existents en la planta inferior de l’institut, han sigut algunes de les carències que els directius creuen que cal solucionar.

D’altra banda s’esta condicionant una de les aules del centre per acollir, a partir d’este pròxim curs, el cicle formatiu de peluqueria i estètica, que segons el director del centre ha tingut molt bona acollida.

Per últim, cal assenyalar que tots els directors i directores dels centres educatius d’Alzira han aplaudit la iniciativa del regidor d’Educació per interessar-se per la situació que travessa cada un dels col•legis i instituts de la ciutat.

Alzira, 21 de juliol de 2015

Deixa el teu comentari