La Biblioteca Municipal de Burjassot proposa conéixer la figura de Vicente Blasco Ibáñez amb una nova activitat virtual de dinamització lectora

Escriptor, periodista i polític, Vicente Blasco Ibáñez ha sigut un dels creadors literaris valencians més destacats de la història i, és de destacar, la gran relació que va tindre amb Burjassot. No en va, l’autor valencià va residir llargues temporades en la localitat, en l’habitatge familiar que encara es conserva al costat del monument de les Sitges.

Per a donar a conéixer la seua figura i commemorar que el pròxim 29 de gener seria el seu aniversari, naixia aqueix dia l’any 1867, la Biblioteca Municipal de Burjassot vol recordar d’una manera activa la figura de l’escriptor i, el farà, amb una nova activitat virtual de dinamització lectora en la qual es va recordar la seua creació literària i la seua vida.

Des de l’equip de Biblioteques s’anima als burjassotenses al fet que comenten, a través de les xarxes socials de Cultura, Facebook i Instagram, aquelles anècdotes que coneguen del genial escriptor. A més, recorden que són nombroses les obres que d’ell que són a la biblioteca d’adults i que poden agafar-se prestades per a conéixer molt millor la seua figura.

Al llarg del mes, a més, s’aniran destacant frases cèlebres de Blasco i, per a celebrar el seu aniversari, tindrà lloc un nou sorteig d’un lot de llibres. Participar és molt fàcil ja que tan sols caldrà recordar una de les obres creades de l’autor, donar-li “M’agrada” al post i etiquetar a dues persones. Fàcil veritat?…perquè a partir del dia 21 de gener, es podrà participar en el sorteig que tindrà lloc el dia 29, marcat en el calendari per ser l’aniversari del gran escriptor valencià.

Deixa el teu comentari