La Biblioteca Pública d’Almussafes posa en marxa el seu horari d’hivern

S’ha reobert també la sala d’estudi amb aforament limitat

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Almussafes ja ha posat en marxa l’horari d’hivern de la Biblioteca Pública Municipal, amb el que mantindrà disponibles els serveis que s’ofereixen en l’edifici de dilluns a divendres de 9.15 a 13.45 hores i de 15.15 a 20.45 hores i els dissabtes de 9.15 a 13.45 hores.

A partir d’eixa jornada tornarà a reobrir la sala d’estudi, encara que amb aforament limitat al 50%, i estaran disponibles els serveis de préstecs i devolucions directament pel personal i la reserva de documents a través de correu electrònic. A més, podrà fer-se ús dels ordinadors, del Wi-fi i del servei de consulta de premsa i revistes.

A causa de la pandèmia del coronavirus, i com a mesura de prevenció al costat de l’ús de la mascareta, la desinfecció de mans i la distància de seguretat, les sales infantil i juvenil continuaran tancades. Els llibres hauran de sol·licitar-se directament en el taulell perquè el personal procedisca a la seua cerca i lliurament. 

A més, com a mesura preventiva, es manté la quarantena dels llibres un mínim de 72 hores abans de la seua disposició a les prestatgeries i la seua posada a punt per al préstec posterior.

Deixa el teu comentari