La Cambra de Comerç de Milà ha visitat aquest matí les instal·lacions d’IDEA

L’Ajuntament d’Alzira participa en el projecte europeu FAIR-Impuls per a potenciar els contractes de formació

Alzira, 25 de maig del 2018. La Comissió Europea va aprovar el projecte “FAIR-Impuls” per estudiar i impulsar les pràctiques formatives en PIMES. Aquest projecte en el que participa l’Ajuntament d’Alzira, per mitjà d’IDEA i l’Oficina de Projectes Europeus, està liderat per la Cambra de Comerç de Milà.

Segons explica Ivan Martínez, regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus: “el projecte té una durada de dos anys i té com a objectiu principal millorar les pràctiques formatives i els contractes de formació i aprenentatge en les PIMES.”

Recordem que l’Ajuntament d’Alzira, l’Associació Empresarial d’Alzira i la Cambra de Comerç de València participen en aquest projecte que està dotat per a l’Ajuntament d’Alzira amb 46.000 euros i conta amb la participació de l’Associació Empresarial d’Alzira (que rep 20.000 euros), de la Cambra de Comerç de València (100.000), la Universitat de València i el SERVEF. En aquest projecte participen també 10 socis europeus i el pressupost total és de 637.084 euros.

Les activitats que articulen el projecte són les següents:

La investigació i estudi de casos d’èxit i bones pràctiques sobre l’aprenentatge i formació en les PIMES.

Creació i organització d’una campanya d’informació per millorar les pràctiques formatives: al voltant de tallers adreçats a directius i empresaris sobre com la formació impulsa la innovació, com millorar les pràctiques formatives en empreses o com conèixer els programes d’aprenentatge en les xarxes per a suport a la investigació. Cal dir que dimecres passat es va realitzar una jornada de capacitació per a l’empresariat de l’hostaleria al MUMA.

Creació d’una plataforma web que servisca com a punt de trobada entre empreses i aprenents, relació de les empreses amb mòduls de FP, etc.

Establir una “Marca d’Aprenentatges” per millorar la imatge de les PIME que ofereixen llocs de formació en les seues organitzacions.

Deixa el teu comentari