La campanya “Per Nadal, el comerç sona a solidaritat” es realitza els dies 21 i 22 de desembre

Des de la Regidoria de Comerç, i per tal de destacar també el caràcter solidari del nostre comerç, posem en marxa la campanya “Per Nadal, el comerç sona a solidaritat”, amb el lema “Per 1 bola, 1 regal”.

El divendres 21 i dissabte 22 de desembre es podran comprar les boles solidàries en qualsevol del cinc mostradors distribuïts en les distintes zones comercials de la ciutat.

Cinc Pares Noel seran els encarregats de vendre la “Bola de Nadal solidària”, que es podrà adquirir per 1 €. Tota la recaptació anirà destinada a ADAFIR, Associació de Fibromiàlgia i Fatiga Crònica de la Ribera.

Dins de cada bola hi haurà un regal segur que caldrà arreplegar en algun dels comerços d’Alzira adherits a la campanya. Però, a més, entre totes les boles estarà amagada la “Bola d’Or”, premiada amb 300 € en una Targeta d’Alzira.

“Un dels objectius d’esta campanya és impulsar la mobilitat dels consumidors dins de la ciutat i fer que coneguen altres comerços ubicats fora de les seues zones habituals de compra, ja que el premiat haurà d’arreplegar el seu regal directe a l’establiment que li indique la bola”, afirma Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Comerç.

Deixa el teu comentari