El col·legi Madre Petra plena de solidaritat els barris de Torrent

Un any més, el col·legi Mare Petra vol plenar cobrir les necessitats de un bon número de llars de Torrent castigades per una situació de exclusió social, en molts casos. 

Per això, ha llançat ja la seua campanya solidaria de Nadal, amb l’objectiu que les famílies de 217 alumnes del centre, provinents de famílies desestructurades o de baixos recursos, puguen tindre unes festes en les que no els falte de res. 

Des del 10 de novembre fins al 10 de desembre arreplegaran productes d’alimentació i higiene, que seran entregats a les famílies l’últim dia del trimestre, abans de que els xiquets i les xiquetes se’n vagen de vacances. 

La campanya compta amb el suport del FSIE, sindicat majoritari d’educació concertada. Un sindicat que ha destacat la gran tasca que el col·legi Madre Petra porta a terme desde el seu naixement, treballant amb molts infants que tenen una situació complicada a les seues cases. 

La directora titular de la institució, Maite Rodríguez, explica detalladament el caràcter solidari i proactiu del Madre Petra que impregna la pràctica totalitat de les accions que el seu centre du a terme cada curs. 

Si sempre per a Nadal estem més sensibles i el cor se’ns obri molt més a este tipus de col·laboracions, la campanya solidària del col·legi Madre Petra de Torrent, per el seu caràcter innat d’ajuda als més desfavorits convida i molt a ser partícip de la iniciativa. Un projecte de vida escolar que practica la seua condició de bon samarità a cada instant. 

Deixa el teu comentari