La Carrera Contra el Càncer i la Nit del Rock marquen les Festes de l’Alcúdia el proper dissabte

IMG_1177 L’Alcúdia , 3 de Setembre 2015.A l’igual que en edicions anteriors, aquest any l’Alcúdia repeteix en la Carrera i Marxa Contra el Càncer, una iniciativa de l’Associació Local Contra el Càncer i el Club d’Altetisme de l’Alcúdia que té com a finalitat conscienciar a la ciutadania de la importància que té la prevenció d’aquesta malaltia. A les 19h de la vesprada es donarà el tret d’eixida de la cursa que eixirà des de l’Avinguda Antoni Almela i passarà pels carrers principals del poble.

En finalitzar la Cursa Solidària contra el Càncer als voltants de la Meta, hi haurà la 2a Marató Oberta de Reanimació Cardiopulmonar Bàsica (RCPB) de l’Alcúdia, organitzada per  la  Creu Roja de l’Alcúdia i dirigida a persones no iniciades en tècniques de reanimació que tinguen interès en aprendre les habilitats d’aquesta maniobra prioritària d’assistència.

Huit bandes alcudianes en la Nit de Rock.

El proper dissabte 5 de setembre a les 22h tindrà lloc al Parc de la Generalitat la Nit de Rock, que se celebra per tercer any consecutiu després que es recuperara tres anys enrere, en el concert que va juntar El Cartero Rockero, Beaches & Peaches i Obrint Pas. Aquest any, però, serà distint, ja que les huit bandes que actuaran al llarg de la vetllada seran formacions netament roscanes, entre les quals es compten Shab Guru o Montortal (encapçalat per Toni de l’Hostal), entre altres.

Així, tot i recuperar el nom de les mítiques Nits de Rock, l’esdeveniment comptarà amb varietat d’estils i gèneres que aniran des del pop al rock, passant per les sonoritats electròniques de Shab Guru o el metal dels Killing Idols, en un concert que estarà també farcit de clàssics com puguen ser les versions de The Beatles, de The Glass Onions, o les dels Betty Fish & The Sharks (amb Òscar Briz i Lisa Roberts). D’altra banda s’ha volgut donar presència femenina al cartell, doncs tres dels huit grups estaran encapçalats per dones en una escena que es troba excessivament masculinitzada.

El 2013 es recuperava aquesta vetllada de Rock a l’Alcúdia amb el concert dels Obrint Pas, amb un públic que va superar les 2.000 persones, i acompanyats a l’escenari pels grups locals Beaches & Peaches i El Cartero Rockero. L’any passat, durant les Festes Majors de l’Alcúdia, el cartell va comptar amb la presència d’Assekes, Atzembla i La Gossa Sorda. El cartell d’enguany, no obstant, és una aposta per les bandes locals. Al llarg de la nit es podran veure les actuacions d’El Trago, Classic Club, Killing Idols, Montortal, The Glass Onions, Bastardos, Betty Fish & The Sharks, Shab Guru.

La nit del dissabte, a més de la Nit de Rock, es podrà fruir de la revetlla eivissenca amerada amb la música de la reconeguda Orquestra La Pato, qui estaran a partir de les 12 de la nit a la Plaça Tirant lo Blanch.

DSC_4991cc

 

Deixa el teu comentari