La Casa de la Cultura d’Alzira ha acollit el Fòrum Connecta Labora

Un esdeveniment que pretén connectar empreses, institucions, entitats locals i persones a la recerca d’una major ocupabilitat. 

Les persones desocupades han pogut postular-se a al voltant de 50 ofertes de treball i realitzar tallers d’orientació on aprendre a fer entrevistes o currículums.

El projecte #ConnectaLABORA naix de la necessitat d’intercanviar opinions i experiències sobre les necessitats del mercat de treball en la Comunitat Valenciana i el seu propòsit és contribuir a la millora de les polítiques d’ocupació. Els fòrums reprenen la seua activitat sense perdre de vista els tres objectius principals d’aquesta iniciativa: divulgar els serveis, prestacions i polítiques de LABORA, acostar i posar en contacte a les persones amb empreses i finalment, dotar d’estratègies als participants per a millorar la seua ocupabilitat

Aquest Fòrum Connecta Labora s’ha organitzat en col·laboració amb el Pacte Territorial per a l’Ocupació en la Ribera.

I s’ha realitzat  en un format semipresencial per a garantir la seguretat de les persones assistents a l’esdeveniment, a més de donar servei a tots aquells ciutadans que desitgen realitzar una entrevista de treball, participar en un taller d’ocupació o resoldre els seus dubtes sobre els serveis que ofereix Labora en un sol clic i sense eixir de casa.

Deixa el teu comentari