La Càtedra Ciutat de Cullera reunix a la seua Comissió Mixta

La regidora Marí destaca que s’ha readaptat la programació amb èxit i que l’observatori territorial i turístic està molt viu

La Comissió Mixta de la Càtedra Ciutat de Cullera de la Universitat de València i l’Ajuntament de Cullera s’ha reunit esta setmana per tal de coordinar i fer seguiment a les activitats que desenvolupa la mateixa. La cita va tindre lloc a l’Edifici de Rectorat de la UV.

En l’acte van estar presents, per part de la UV, la vicerectora d’Innovació i Transferència M. Dolores Real i els codirectors de la Càtedra, el catedràtic Joan del Alcázar i el professor Adrián Ferrandis

Per part de l’Ajuntament de Cullera van participar la quinta tinenta d’alcalde i regidora de Turisme i Promoció Econòmica, Débora Marí, el secretari de l’Ajuntament, Javier Gieure le Caressant, i el tècnic de l’Agència de Desenvolupament Local del consistori, José Salvador Martínez.

L’ordre del dia va constar de la lectura i aprovació de l’Acta de la reunió anterior; de l’informe director de les activitats desenvolupades durant l’any 2020; la reformulació de les activitats previstes per a l’any 2020 per la situació provocada per la Covid-19; l’aprovació i modificació de les partides del pressupost del 2020 per a l’actualització de les noves activitats; i per últim un torn de prec i preguntes.

En paraules de la regidora Marí “l’observatori territorial turístic de Cullera està viu”. La Càtedra ha tingut que readaptar-se a la programació inicial, trastocada per la pandèmia, i ho ha fet amb molt d’èxit, segons ha valorat l’edil Marí.

A més, la regidora ha assegurat que “seguim endavant en tots els projectes que ens hem marcat per a la nostra població”.

La Comissió Mixta és l’òrgan màxim de direcció de la càtedra, responsable de l’aprovació de les línies d’actuació i pressupostos, així com del seguiment de l’execució de les activitats de la Càtedra.

Deixa el teu comentari