La celebració de les Falles a Alzira obliga a la modificació del servici en algunes parades de l’autobús urbà

La celebració de la festa de les Falles en la nostra ciutat obliga a la modificació del servici en algunes parada de l’autobús urbà que detallem a continuació:

Del 6 al 12 d’octubre queden sense servici les parades de plaça Major i Pérez Galdós. La parada es trasllada a la plaça del Regne, amb parades provisionals en el carrer Unió, a l’encreuament en els carres Taronger i Sagunt.

Del 8 al 12 d’octubre amb motiu de les mascletaes quedarà anul·lada temporalment, durant el temps de muntatge i disparada de mascletà, la parada de la plaça del Regne traslladant-se a l’estació d’autobusos.

Del 9 al 12 d’octubre queden sense servici les parades de Jaume d’Olid, Camilo Dolz-J. Pau, Hort dels Frares-Primer de Maig, Hort dels Frares-Centre de Salut II, sent les parades més pròximes les d’avinguda Pare Pompili-la Muntanyeta en direcció a l’Hospital i la del carrer Doctor Ferrán-Benimuslem.

L’11 i 12 d’octubre, a partir de les 17 hores, amb motiu de l’ofrena i  la festa del pasdoble quedaran sense servici les parades Sants Patrons-Correus i Plaça del Regne direcció a l’estació, traslladant-se la parada a l’estació d’autobusos.

Des de la Regidoria de Serveis Urbans es demanen disculpes per les molèsties que puguen ocasionar als usuaris estos canvis necessaris davant la celebració de les festes falleres a Alzira.

Fernando Pascual, regidor encarregat de l’àrea aclarix que «Totes estes modificacions temporals estan degudament anunciades en les parades afectades així com en el web alzibus.es» 

Comenta la notícia