La ciutadania de Quart de Poblet podrà pagar els rebuts municipals des de qualsevol oficina de Correus

L’Ajuntament va posar en marxa el “compte corrent tributari” que permet a veïnes i veïns el fraccionament dels seus impostos

Gràcies a l’acord recentment signat entre l’Ajuntament de Quart de Poblet i el Grup Correu-vos, a partir d’ara la ciutadania del municipi podrà realitzar el pagament dels seus rebuts municipals des de qualsevol oficina de Correus de tota Espanya.

A través d’aquesta col·laboració, el Consistori pretén ampliar i millorar la qualitat dels serveis municipals, facilitant a la població aquest tipus de tràmits, especialment a aquells col·lectius que presenten més dificultats per a dur-los a terme a través de caixers.

A més, les veïnes i veïns podran utilitzar no sols l’oficina de Quart de Poblet, situada en l’avinguda San Onofre, 53, sinó qualsevol de les altres 112 existents a la província de València, o en les més de 2.000 amb les quals l’entitat compta en tota Espanya. El servei es prestarà en l’horari habitual de l’oficina, és a dir, de dilluns a divendres de 8.30 a 18 hores.

Fraccionament de rebuts municipals

L’Ajuntament de Quart de Poblet, en el seu objectiu de facilitar els pagaments a la ciutadania va posar en marxa el fraccionament dels deutes tributaris, així com unes altres de naturalesa pública. Les persones interessades només han d’entrar en la web municipal, quartdepoblet.org, i punxar en el botó “fracciona els teus impostos” o des de la seu electrònica, quartdepoblet.sedipualba.es, en la secció “Catàleg de tràmits”.

D’altra banda, el Consistori també ha implementat el sistema de “compte corrent tributari”, modalitat que permet agrupar i fraccionar els impostos municipals en 10 mesos sense interessos. Aquesta pot sol·licitar-se fins a finals de desembre, entrant en vigor en el següent exercici, en quartdepoblet.sedipualba.es, a través del tràmit “Presentació instància general”.

Deixa el teu comentari