La Clavaria de la Verge del Cap de Burjassot viu un cap de setmana intens programant diferents actes

Aquest cap de setmana serà molt intens per a les joves que conformen la Clavaria de la Verge del Cap 2019 de Burjassot i que, dilluns que ve 30 de setembre, viuran el seu dia gran per a honrar a la Patrona del municipi.

Abans de tan esperat dia, aquest cap de setmana, la Clavaria ha organitzat dues activitats festives en les quals esperen comptar amb la participació de tot el municipi i, també, de la resta de Clavaries de Burjassot.

D’una banda, el divendres 20 de setembre han organitzat una macro discomóvil en l’aparcament de les Palmeres amb la idea d’acomiadar l’estiu al so dels ritmes més actuals i de les cançons de sempre. La discomóvil començarà a les 23 hores.

Només un dia més tard, l’antic Mercat Municipal serà l’escenari del sopar que han organitzat per a unir a les Clavaries i a tots els veïns i veïnes que vulguen passar una estona d’allò més agradable departint en aquest espai municipal. El sopar, en aquest cas, tindrà lloc després de la novena, sobre les 21.30 hores i és necessari tindre el tiquet d’aquesta.

Deixa el teu comentari