La companyia La Teta Calva estrena al Rialto ‘Espaldas de plata’

Estarà en exhibició del 3 al 6 de juny dins del cicle de companyies valencianes 

És l’estrena absoluta d’aquesta obra escrita i dirigida per Xavo Giménez

El Teatre Rialto de València presenta del 3 al 6 de juny l’estrena absoluta de la producció de la companyia valenciana La Teta Calva, ‘Espaldas de plata’. Escrita i dirigida per Xavo Giménez i interpretada per Leo de Bari i Xavo Giménez. 

Fontana, un creatiu publicista, es veu forçat a acceptar una cosa que detesta, a complir unes ordres que ell mai donaria. Unes ordes que venen de Llopis, un director d’una agència de publicitat en hores baixes. Fontana comet l’imperdonable error de trair els seus principis i quan decideix reconduir la situació ja no hi ha marxa enrere.

“Tots som culpables. El nostre dia a dia es conforma d’actes criminals menuts i discrets. Som miserables, encara que siga de tant en tant”. Fontana i Llopis treballen en una agència de publicitat encarregada de la campanya d’un polític que ha passat uns quants anys a l’ombra a causa de foscos casos de corrupció i ara torna a la carrera després d’haver pagat per tots els seus pecats. “Vendre la teua ànima al dimoni, ho faries?, ho faries per un grapat d’euros a final de mes?”.

‘Espaldas de plata’ ens parla de les nostres decisions quotidianes i de la repercussió que tenen en el desenllaç del món. 

La companyia La Teta Calva va nàixer en 2014 de la unió de Maria Cárdenas i Xavo Giménez. Dos creadors amb un llarg recorregut professional, un en la interpretació, la direcció, la dramatúrgia i l’escenografia i l’altra en l’escriptura i la fotografia teatral. 

La companyia, en la seua trajectòria, ha produït els espectacles per a adults ‘El muro’, ‘Qué pasó con Michael Jackson’, ‘Sindrhomo’, ‘Penev’ i ‘Llopis’, i els espectacles infantils ‘Hay una sirena en mi salón’, ‘El tambor de Cora’, ‘Les aventures de T. Sawyer’ i ‘El oro de Jeremías’; també han col·laborat i dirigit els dos últims espectacles de la companyia Marea Danza, ‘Amelia’ i ‘Rebel·lió’. 

El seu treball ha rebut nombrosos premis nacionals. 

Deixa el teu comentari