La Comunitat Valenciana es planteja flexibilitzar les mesures de control de cara a l’1 de març

La Generalitat Valenciana es planteja flexibilitzar les mesures de control del coronavirus i tornarà a obrir les terrasses en l’hostaleria.

Davant la millora de la situació de la pandèmia de coronavirus, els sectors més afectats per la covid-19 s’han reunit amb la Conselleria de Sanitat per a fer-los arribar les seues peticions de cara a la reunió de hui, 25 de febrer.

Entre les noves mesures de desescalada es troba l’obertura de les terrasses dels bars i restaurants a partir del 2 de març. Esta és una de les principals novetats d’una desescalada que encara falta confirmar. 

Els centres esportius i gimnasos de la Comunitat Valenciana de moment romandran tancats almenys, dos setmanes més. 

El comerç també vol iniciar la desescalada en la C. Valenciana. El sector ha demanat esta setmana ampliar l’horari fins a les 20 hores, la qual cosa suposa dos hores més del tancament estipulat.

Així mateix, el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha avançat que la millora de l’evolució de la pandèmia en el territori obri la porta a posar sobre la taula la possibilitat d’alçar els tancaments perimetrals de les grans ciutats de la Comunitat Valenciana.

De moment no es coneix un canvi que modifique l’horari del toc de queda. Actualment està vigent entre les 22 hores i les 06 hores.

Deixa el teu comentari