La Comunitat Valenciana es prepara per ser la destinació favorita de persones britàniques durant el Boxing Day

Turisme Comunitat Valenciana aposta pel boxing day per a acostar al públic britànic i reactivar el turisme de manera segura i responsable de cara a l’estiu de 2021

L’objectiu és que a partir del 2021 puguen tornar a gaudir de la Comunitat a través d’activitats com el enoturismo, el birdwatching o senderisme

Turisme Comunitat Valenciana promociona la Comunitat Valenciana en el mercat britànic a través d’una campanya en les xarxes socials de Regne Unit.

La Comunitat Valenciana vol convertir-se en la destinació favorita per als britànics de cara al Boxing Day que se celebra a Regne Unit Amb aquesta campanya es busca reactivar el turisme britànic de manera segura i responsable de cara a l’estiu de 2021.

El Boxing Day se celebra el dia després de Nadal a Regne Unit i entre les moltes accions que es realitzen durant aquest dia, les ofertes i les rebaixes es multipliquen. Són molts els britànics que trien el 26 de desembre per a començar planejar i reservar els seus pròxims viatges.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha assenyalat que “malgrat que actualment el turisme britànic està totalment paralitzat per la situació sanitària, esperem que de cara a l’estiu ja s’haja superat i puguem tornar a acollir a turistes procedents del nostre primer mercat emissor”.

En aquesta línia, ha explicat que l’objectiu d’aquesta campanya és mostrar els nostres atributs perquè “els britànics tornen a gaudir de tot el que els pot oferir aquesta destinació”, i ha afegit que “les platges, les ciutats i l’interior de la Comunitat Valenciana estan preparats perquè torne el turisme a gaudir de la seua gastronomia, de les activitats esportives i de les tradicions que emboliquen a aquesta destinació.”.

Per a reforçar aquesta gran acció, Comunitat Valenciana ha apostat per un important pla de comunicació basat en el màrqueting de continguts a través de les xarxes socials, email màrqueting i SEM, que ha impulsat des del 22 al 26 de desembre. També posarà l’accent principalment durant el Boxing Day a través d’Agències de Viatges Online (OTAs), xarxes socials viatgeres i metacercadors.

Deixa el teu comentari