La Comunitat Valenciana ja té assignats prop de 1.000 milions d’euros del fons Next Generation EU per a 2021

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat que la Comunitat Valenciana ja té assignats prop de 1.000 milions d’euros procedents del fons Next Generation EU per a l’exercici de 2021.

Així ho ha manifestat en l’obertura de l’IV Congrés Nacional de (directors financers d’empreses), organitzat per l’Associació per al Progrés de la Direcció, a la qual també ha assistit el conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler.

En el transcurs de l’acte, el president s’ha referit que després del vistiplau per part de la Comissió Europea del pla espanyol de reformes i inversions, tenim una gran oportunitat per a fer un pas avant en la inclusió, la igualtat d’oportunitats, l’avanç i la prosperitat

Durant la seua intervenció, el president ha defensat la necessitat de l’equilibri entre territoris.

Puig, ha explicat que l’IVF ha concedit en 2021 finançament a més de 2.000 empreses, amb la finalitat que les que eren viables, continuen sent-ho després de la pandèmia i que la falta de liquiditat no les arrossegue al tancament.

El cap del Consell ha assenyalat que l’agenda actual està marcada per la superació de la pandèmia i la recuperació econòmica, i en aquest sentit ha assegurat que la Comunitat Valenciana afronta les dos des de la cohesió política i social.

Comenta la notícia