La Comunitat Valenciana no suma cap persona morta per COVID-19 en les últimes 24 hores

La Comunitat Valenciana acumula dos dies seguits sense cap defunció per COVID-19. D’esta forma, el total continua sent de 1.444 mortes. 

D’altra banda, les altes a pacients amb coronavirus continuen augmentant cada dia. Des de diumenge passat, 700 persones s’han curat de la malaltia. En les últimes 24 hores s’han registrat 33 noves altes, que eleven 12.822 el total de pacients que s’han curat en la Comunitat Valenciana. 

També mostren bones dades el nombre de persones ingressades i en les unitats de vigilància intensiva, que seguixen una tendència descendent. En els últims 7 dies s’ha reduït un 33% el nombre de pacients en les UCI, i un 10% el nombre de persones hospitalitzades per coronavirus al nostre territori. En estos moments, a València, hi ha 79 pacients als hospitals, dels quals 5 necessiten cures d’UCI. 

Quant a casos positius nous, des de l’actualització d’este dissabte s’han detectat 14 nous casos a través de PCR que eleven a 11.314 el total de positius des que va començar la pandèmia. 

De tots els casos positius detectats, es troben actius en estos moments 2.524, la qual cosa suposa només el 15%.

Estes bones dades ens indiquen què, quasi amb tota seguretat, la pròxima setmana avançarem a la fase 3, això sí, hem de ser molt responsables.

Deixa el teu comentari