La Comunitat Valenciana suma 95 altes i 14 positius en una nova jornada sense que es notifiquen morts per COVID-

Tercer dia consecutiu sense que es registren defuncions per coronavirus, per la qual cosa la xifra continua en 1.475 persones


La província de València suma una residència més sense cap cas de COVID-19

La Comunitat Valenciana no registra per tercer dia consecutiu cap defunció per coronavirus, per la qual cosa el número total segueix en 1.475 persones.

D’altra banda, cal comptabilitzar 95 altes que eleven ja a 16.912 el nombre de persones curades des de l’inici de la pandèmia. Per províncies: 2.372 a Castelló, 5.667 a Alacant i 8.867 a València, als quals hi ha sumar 6 altes a desplaçats.

El nombre de persones ingressades als hospitals valencians es manté en 52 pacients 5 d’ells en les unitats de vigilància intensiva: 4 a la província de Castelló, sense pacients en UCI; 23 a la província d’Alacant, d’ells 3 en l’UCI; i 25 a la província de València, d’ells 2 en l’UCI.

D’altra banda, s’han confirmat 14 casos nous de coronavirus, que situen la xifra total en 11.633 persones: 0 a Castelló (1.632 en total); 5 a la província d’Alacant (3.981 en total); 8 a la província de València (6.016 en total); i 1 més no assignat. A més, cal sumar 3 no assignats anteriors.

D’aquesta manera, en aquests moments queden actius 289 casos, la qual cosa suposa un 1,5% del total de positius.

El nombre total de proves dutes a terme per a la detecció del coronavirus han sigut 464.004 de les quals 339.353 han sigut a través de PCR i 124.651 a través de test ràpid.

Actualització de la situació en residències

La província de València suma una nova residència sense cap cas de COVID-19 en aquests moments. D’aquesta manera, hui dia hi ha algun cas positiu en 6 centres (0 a la província de Castelló, 1 en la d’Alacant i 5 a la província de València).

· Residents nous positius: 1
· Personal nou positiu: 0
· Residents que han mort: 0

En aquests moments, es troben sota vigilància activa de control sanitari 4 residències en la Comunitat Valenciana: 0 a la província de Castelló, 1 a la província d’Alacant i 3 a la província de València.

Canvis en l’actualització de les dades en cap de setmana

El Ministeri de Sanitat i les comunitats autònomes han decidit, donada l’evolució epidemiològica a Espanya, que la següent publicació de dades es produirà el dilluns. No obstant això, durant el cap de setmana continuaran actius tots els sistemes d’alerta dels serveis de Salut Pública per a mantindre la vigilància i el control de la pandèmia.

L’actualització de les dades del cap de setmana es realitzarà, per tant, els dilluns llevat que siga necessari avançar aquesta comunicació.

Deixa el teu comentari