La Comunitat Valenciana tornarà a tindre toc de queda en els municipis amb major incidència i hi haurà nou horari en l’hostaleria

Els locals d’oci nocturn podran continuar funcionant en el mateix horari i condicions que bars i cafeteries, fins a les 12.30 de la nit 

 Els botellons seran considerats falta molt greu i l’horari de venda d’alcohol es reduirà fins a les 20 hores

La Generalitat ha anunciat noves mesures en la Comunitat Valenciana  per a donar resposta al repunt de contagis de coronavirus en el territori valencià.

Aquestes mesures entraran en vigor la mitjanit divendres a dissabte fins al 25 de juliol

Ximo Puig, president de la Generalita ha anunciat que tornarà a tancar-se l’oci nocturn, i es reforçaran les mesures en locals d’hostaleria com a bars i restaurants.

D’altra banda, Puig ha anunciat que el Consell demanarà l’autorització del TSJ per a tornar a implantar un nou toc de queda en els municipis amb major incidència del coronavirus, així com limitacions a les reunions.

El responsable del Consell també ha anunciat que sol·licitarà a les Forces i Cossos de Seguretat la màxima vigilància en el control de les mesures, amb el clar objectiu que no es realitzen botellons pel carrer.

El Ple del Consell d’aquest divendres modificarà el Decret llei del Règim Sancionador perquè els botellons siguen considerats com una falta greu; així com la Llei de Sanitat de 2014, amb la finalitat de reduir l’horari de venda d’alcohol i fixar-lo fins a les 20 hores.

Deixa el teu comentari