La consellera Gabriela Bravo presenta el projecte del nou Palau de la Justícia d’Alzira S’estima una inversió de 15,6 milions d’euros

S’estima una inversió de 15,6 milions d’euros

La consellera de Justícia, Gabriela Bravo, ha presentat a Alzira, acompanyada de l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, el projecte per a la construcció del nou palau de Justícia de la capital de la Ribera Alta, que donarà servei a un partit judicial que abasta 23 municipis i una població de Dret de 138.000 persones. 

El nou Palau de la Justícia serà un edifici de 10.000 metres quadrats repartits en cinc plantes que s’alçarà en una parcel·la de 4.800 metres cedida per l’Ajuntament i situada al final de l’avinguda Luis Súñer. 

La construcció de l’edifici es basarà en dos principis. El primer, l’accessibilitat universal, amb la seua adaptació per a tot tipus de discapacitats. El segon principi és el de la sostenibilitat, amb la instal·lació de plaques fotovoltaiques per a respectar el medi ambient.

De la mateixa manera, està previst que les obres finalitzen en l’últim trimestre de l’any 2023. 

La pandèmia ha agreujat els problemes de falta d’espai per la necessitat de control d’aforaments. Per aquesta raó, s’estan buscant espais per a habilitar una sala de vistes i el trasllat d’un jutjat com a solució provisional mentre es construeix el nou edifici.

Deixa el teu comentari