La Conselleria d’Educació reforçarà amb 5.042 docents extra plantilla el pròxim curs

El conseller d’Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, i el secretari  autonòmic d’Educació i Formació Professional, Miguel Soler, han presentat  la planificació de personal i de recursos als centres educatius per al pròxim  curs escolar. 

El conseller ha remarcat que es comptarà amb 5.042 docents de reforç  extra de plantilla i mobilitzem 39,4 milions d’euros propis extraordinaris  per a la desinfecció dels instituts, mascaretes, reforç del menjador escolar  i despeses de funcionament dels centres”. 

A les comarques d’Alacant la plantilla de professorat està reforçada per  1.752 docents; a les de Castelló, per 793, i a les de València, per 2.497. 

Marzà ha declarat que: “L’inici del pròxim curs continua sent extraordinari  i per aquest motiu atenem casuístiques extraordinàries sanitàries i social”. 

Així mateix, el conseller ha explicat que enguany presenten les solucions  per al pròxim curs 15 dies abans que l’any passat i de nou son la primera  autonomia que dona a conéixer el dispositiu d’organització de plantilla i  recursos extraordinaris per a garantir centres educatius 100 % segurs.  

De la mateixa manera que el curs passat, la Conselleria activarà de cara al  curs que ve el portal web aulasegura.es amb tota la informació relativa a  les mesures de seguretat i higiene i els protocols que genere, en aquest  sentit, la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. 

El curs passat el portal va rebre un total de 345.548 visites, el 95 % de les  quals van ser durant el mes de setembre.

Deixa el teu comentari