La Conselleria d’Habitatge a través de L’EVHA destina 505.000 euros al pla de millora del barri de les Palmeres de Picassent

Esta inversió té com a objectiu afavorir l’entorn i la qualitat de vida del veïnat a través de la remodelació de les zones comuns del barri, així com també la millora a nivell estructural dels edificis que el conformen i donar solució a altres qüestions diverses.

L’alcaldessa de Picassent, Conxa Garcia, el regidor de Benestar Social Carles Silla i la Regidora d’Urbanisme Lola Albert, s’han reunit amb la directora de l’Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl (EVHA), Laura Soto, i membres del seu equip tècnic, per concretar el projecte del Pla d’Intervenció Integral Sostenible que inclourà la millora de les zones comuns, del barri de Les Palmeres.

A hores d’ara ja està contractada l’empresa redactora del projecte i l’equip tècnic ja ha realitzat una avaluació de l’estat dels edificis, tan a nivell estructural com altres problemes com són les filtracions d’aigua o l’estat dels ramals de suministre d’aigua. A més en la reunió també es va concretar la realització d’una jornada participativa amb l’associació i tots els veïns i veïnes del barri, perquè s’arrepleguen les demandes, suggeriments i peticions de la ciutadania.

El pressupost destinat per la Conselleria és de 505.000 € i es portarà a terme durant l’any 2019. L’alcaldessa, Conxa Garcia ha destacat que “este projecte és el compliment d’una reivindicació històrica que des de l’Ajuntament s’ha fet als diferents governs de la Generalitat Valenciana i que ara, per fi, es farà realitat mitjançant una bona intervenció en este grup de vivendes socials.

Deixa el teu comentari