La Conselleria d’Habitatge i la Mancomunitat de la Ribera Alta signen un conveni per a crear una oficina de la xarxa Xaloc

La seu central es trobarà en Alzira

El conseller d’Habitatge Rubén Martínez Dalmau ha visitat la ciutat d’Alzira i ha anunciat l’inici de les obres de regeneració d’elements comuns i d’urbanització de la Plaça de la Ribera per al pròxim 2021.

La previsió és licitar les obres en el primer trimestre de l’any i poder iniciar-les en estiu, amb un pressupost estimat d’aproximadament un milió i mig d’euros. D’aquesta manera, es millorarà la vida de 55 famílies que viuen en aquest grup.

Pel moment, s’ha aconseguit la compra d’unes 350 vivendes de compra directa, entre elles huit cases que estaran a la disposició de les famílies més necessitades. 

El conveni tindrà una vigència d’un any, que podrà prorrogar-se anualment fins a un màxim de quatre anys. 

A més, aquells municipis que tinguen una necessitat específica per la seua situació comptaran amb el desplaçament del personal, que es reforçarà per a aquestes ocasions. Així aquestes localitats tindran la seua pròpia oficina que sempre dependrà de la central ubicada a Alzira. 

Deixa el teu comentari