La delegada del Govern en la Comunitat Valenciana apel·la a la responsabilitat i a la prudència per a evitar rebrots de la pandèmia

La delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, ha reconegut “la implicació de tots i totes perquè la Comunitat Valenciana haja fet un pas més en la desescalada”. El passe a la fase 2 d’Alacant, Castelló i València a partir del pròxim dilluns s’ha produït “gràcies a la gran faena realitzada per totes les institucions i al comportament exemplar de la ciutadania”.

Ara en el moment en què passem a una nova fase que suposa  “flexibilitzar determinades restriccions després de la declaració de l’estat d’alarma, ens hem de sentir orgullosos, ja que gràcies a la responsabilitat personal, estem contenint al virus”. Al mateix temps,  la delegada ha insistit “en la necessitat de ser rigorosos en el compliment de la distància física, higiene i restriccions contemplades en la fase 2”.  

“Hem de ser prudents perquè  una mala acció pot posar en risc tot l’aconseguit fins ara”, ha dit la delegada que ha apel·lat “a la responsabilitat de tots i totes per a evitar rebrots”. “El risc a possibles rebrots existix, i per tant, la cautela és necessàriament la millor aliada”, ha assenyalat Calero.

Comenta la notícia