La Diputació aprova el pressupost més alt de la seua història

La Diputació de València ha aprovat este dimarts el Pressupost per a 2022 amb els vots a favor dels 18 membres de l’equip de govern compost pel PSPV i Compromís més el vot favorable del diputat de la Vall ens Uneix; l’abstenció dels set diputats del PP i el diputat no adscrit; i els vots en contra dels tres parlamentaris de Ciutadans i el de VOX. D’esta manera, el ple de desembre en la institució provincial dona llum verda, amb un ampli consens, als 592 milions d’euros amb els quals compta el pressupost més alt de la història de la Diputació.

L’encarregat de defensar els comptes provincials ha sigut el diputat d’Hisenda, Vicent Mascarell, qui va destacar la “consolidació d’un projecte de legislatura que duplica la inversió en els municipis i permet que siguen els responsables locals els que decidisquen el destí d’eixes ajudes directes, que l’any vinent superaran els 160 milions d’euros”. 

En referència al Pressupost aprovat en l’últim ple de l’any, l’agraïment del president Gaspar s’ha fet extensible a l’abstenció del principal partit de l’oposició i també als qui han decidit votar en contra. A tots ells anima a “continuar treballant junts perquè les grans decisions que es prenen en esta institució isquen per unanimitat”.

El màxim responsable provincial va insistir en eixa política de consens i va proposar a les diputades i diputats “inspirar-se en l’esperit dels municipis, que tots coneixem en la nostra condició d’alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores”. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.