La Diputació aprova per unanimitat aprovisionar-se de material contra la COVID-19 a iniciativa de Ciutadans

La Diputació ha aprovat per unanimitat “aprovisionar-se de material contra la COVID-19 a iniciativa de Ciutadans, concretament d’EPIs”, ha destacat la portaveu de Cs en la corporació provincial Rocío Gil, qui ha defensat que “hem d’estar preparats davant futurs rebrots tal com ha advertit l’OMS”.

A més, la diputada ha explicat que “s’ha aprovat instar a la Generalitat a proporcionar les dades de contagis per municipis”. “Ens alegra que el grup socialista haja votat a favor encara que Puig haja dit que ho farà,”, ha indicat, al mateix temps que ha argumentat que “això ens dóna més garanties davant els dubtes que genera que el Consell ja reculara en aquest assumpte”.

D’altra banda, Gil ha celebrat “l’acord de Diputació per a donar suport a l’agricultura valenciana”. “Arran de dues mocions, una de Cs i una altra del PP, hem consensuat amb la resta de grups una iniciativa que pretén augmentar les ajudes al sector i instar a totes les institucions competents al seu impuls i protecció”.

De la mateixa manera, ha subratllat, “hem aconseguit el consens en una iniciativa per a incrementar la sol·licitud d’ajudes europees”. “Hem aprovat assessorar els municipis perquè no es perden les subvencions que Europa posa a la seua disposició”, ha explicat després d’assegurar que “lamentablement, tots els anys es perden molts euros pels escassos recursos dels municipis davant la complicada burocràcia europea”.

Comenta la notícia