La Diputació crea el festival ‘Salitre’ per a acostar als joves la literatura a través de la música i les arts visuals

La Diputació de València ha presentat este dijous la primera edició de ‘Salitre. Festival de Literatura del Mediterrani’, un certamen multidisciplinari que té com a objectiu “acostar als joves la literatura a través de la música i les arts visuals”. Ho ha explicat el responsable provincial de Joventut, Andrés Campos, qui ha exercit d’amfitrió en el naixement del festival ‘Salitre’, que tindrà lloc els dies 12, 13 i 14 de novembre en el Centre del Carme, el MuVIM i la Beneficència. 

En paraules de la directora, Virginia Pastor, el festival busca ser “l’espai per a les noves veus literàries, musicals i artístiques de la província”. El repte que perseguix esta iniciativa de l’àrea provincial de Joventut és convertir a València i els seus municipis en un punt de referència creatiu i cultural per a les noves generacions. Pastor ha destacat qui seran els artistes presents a Salitre. 

L’accés a qualsevol de les activitats programades en esta primera edició de Salitre serà gratuït i les entrades poden reservar-se, en funció dels aforaments dels diferents espais, a través del web www.festivalsalitre.com.

Salitre té un marcat caràcter inclusiu a través de la Fundació ‘Music For All’, que acumula tres anys d’experiència en l’organització d’esdeveniments per a totes les capacitats, com ha vingut demostrant en les activitats del festival i cicle de concerts Cooltural Fest i Cooltural Go! o en l’última edició d’un dels festivals musicals més importants del país com és Sonorama Ribera.

Deixa el teu comentari