La Diputació de València apel·la als homes en els actes pel 25-N

La Diputació de València, amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra la Dona, torna a alçar la veu contra la violència masclista, i ho fa amb una campanya de reivindicació sota el lema Contra les Violències Masclistes, ACTUA!.

Esta iniciativa, impulsada des de l’àrea d’Igualtat de la corporació provincial, que posa l’accent principalment en el paper de l’home i en la seua mobilització per a l’erradicació de la violència contra la dona, ha sigut presentada este matí per la diputada d’Igualtat, Eli García.

Eli García també ha fet referència al reconeixement del Ministeri d’Igualtat a la corporació provincial per la posada en marxa de la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere, que suma ja 111 ajuntaments. 

A continuació, el president de la Diputació, Toni Gaspar, la vicepresidenta Maria Josep Amigó, i la diputada d’Igualtat, entre altres, han llegit un manifest, mitjançant el qual, la corporació ratifica continuar impulsant i reforçant la Xarxa de Municipis Protegits contra la violència de gènere de la Diputació de València, visibilitzant així el compromís d’esta corporació en l’eliminació de la violència contra les dones.

Deixa el teu comentari