La Diputació de València aprova per unanimitat l’increment de les ajudes per a municipis en risc de despoblació

El ple d’octubre de la Diputació de València ha aprovat per unanimitat l’increment de l’aportació al Fons contra la Despoblació a la província, que enguany serà d’1.653.885 euros, que sumats al 1.515.885 euros de la Generalitat superen els tres milions d’euros que es repartiran els 65 pobles valencians qualificats com en risc de despoblació.

Esta línia d’inversió és l’apèndix del Fons de Cooperació Municipal que arriba als 266 municipis de la província i també és de caràcter incondicionat, com ha explicat el responsable de Desenvolupament Rural i Polítiques contra la Despoblació, Ramiro Rivera, al diputat popular Juan Ramón Adsuara, qui ha considerat oportuna “una justificació de les ajudes en compliment dels objectius de desenvolupament sostenible de l’Agenda 2030”.

En paraules del diputat de Desenvolupament Rural, “el més important d’estes ajudes és l’impuls de l’economia local en els municipis xicotets.

En l’anecdotari de la sessió plenària destaca la presència de la Senyera de Blasco Ibáñez, que ocupa la part central del saló de plens des de la vespra del 9 d’Octubre.

.

Deixa el teu comentari