La Diputació de València manté la seua aposta per restablir la memòria i la dignitat i fer costat a les famílies a localitzar i recuperar les restes dels seus sers estimats

La Diputació de València manté la seua aposta per restablir la memòria i la dignitat i fer costat a les famílies a localitzar i recuperar les restes dels seus sers estimats.

El georradar ha confirmat que pot haver-hi noves fosses comunes de represaliats de la Guerra Civil en els cementeris de Paterna i Gandia. La prospecció encarregada per l’àrea de Memòria Històrica de la Diputació de València detecta senyals d’enterraments al pati interior del cementeri de Paterna i en l’ampliació del camposanto de Gandia, i serveix per a fitar les zones que s’excavaran a la recerca de les restes de víctimes del conflicte.

Amb aquesta prospecció i els contactes per a iniciar les excavacions, la Diputació de València manté la seua aposta per restablir la memòria i la dignitat i fer costat a les famílies a localitzar i recuperar les restes dels seus sers estimats.

Deixa el teu comentari