La Diputació posarà en servei al setembre la Variant Nord de Bétera que desviarà el trànsit del municipi

La Diputació de València acabarà les obres de la Variant Nord de Bétera al setembre, avançant així la data de finalització prevista per a final d’any. El nou traçat de prop de cinc quilòmetres de longitud evitarà el col·lapse de trànsit que patixen diàriament els veïns del municipi i usuaris de la CV-310 i generarà nous itineraris per als vianants i ciclistes.

El projecte de l’àrea d’Infraestructures que dirigix Rafa García, amb una inversió que supera els 15 milions d’euros, entra en l’última fase d’execució, que contempla la pavimentació de la via d’aglomerat asfàltic i la col·locació de la senyalització horitzontal i vertical i els sistemes de contenció. El responsable provincial de Carreteres destaca el compliment, amb avançament inclòs, dels terminis de realització d’una obra àmpliament reivindicada pels usuaris d’una via molt transitada que evitarà incomoditats i sobretot reforçarà la seguretat en el nucli urbà de Bétera, desviant el pas de 12.000 vehicles diaris.

Esta és una obra que han demandat els governs de diferent signe polític que ha tingut Bétera i que resol un problema important de seguretat i de molèsties al veïnat. A més, “la connexió de la carretera que ve de València amb la CV-310 en direcció Nàquera i Serra evita el pas per la travessia de Bétera facilitant l’accés al municipi i als polígons industrials de L’Horta Vella i El Pla. 

Comenta la notícia