La Diputació presenta el Open Ciudad de Valencia de tennis femení que estrena categoria

El Pati dels Scala de la Diputació de València ha acollit este dimarts la presentació de la V edició del Open Ciudad de Valencia, torneig de tennis femení i internacional que enguany s’estrena en la categoria de 80.000 $ del circuit ITF Professional.

Entre els dies 19 i 26 de setembre, tots els aficionats de València podran acostar-se al Club de Tenis de la ciutat per a gaudir de l’esport de la raqueta, gràcies a la disputa d’un dels tornejos femenins de major nivell que se celebren a España. De dilluns a divendres l’accés a les instal·lacions serà gratuït, mentre que el cap de setmana s’hauran d’adquirir entrades a un preu simbòlic. Una de les novetats d’enguany és que es jugaran partits en sessió nocturna.

La competició està conformada per un quadre individual en el qual participaran 32 jugadores i un altre de dobles de 16 jugadores de més de 20 nacionalitats diferents, la qual cosa mostra el caràcter internacional de l’esdeveniment. Pràcticament la totalitat de les tennistes es troben entre les 140 primeres del rànquing WTA, per la qual cosa el tennis de màxim nivell està assegurat. 

Després que l’any 2020 no poguera disputar-se a causa de la pandèmia, el open de tennis, que torna a comptar amb el suport de la Diputació, torna amb més força i confirmant un creixement continu a nivell a internacional des del seu naixement en 2016.

Deixa el teu comentari