La Diputació presenta les etapes valencianes de la Vuelta a España que partirà de Burgos el 14 d’agost

El pati dels Scala de la Diputació ha acollit este divendres la presentació de les etapes valencianes de La Vuelta a España 2021. La corporació provincial, a través de l’àrea d’Esports que dirigix Andrés Campos, ha apostat una vegada més pel potencial de la ronda ciclista a l’hora de mostrar al món els encants de les comarques valencianes i el retorn per a les localitats amb eixides d’etapa, cas de Requena i Gandia, i arribada, esta vegada en l’Alt de la Muntanya de Cullera.

La sisena etapa de La Vuelta 2021 es disputarà el dijous 19 d’agost entre Requena i Cullera, amb un recorregut de 159 quilòmetres. 

Un dia després, el divendres 20 d’agost, la setena etapa arrancarà a Gandia, capital de La Safor, amb un recorregut de 152 quilòmetres fins al Balcó d’Alacant. 

El director de l’esdeveniment esportiu, Javier Guillén, ha donat algunes pinzellades de la coneguda com a Volta de les catedrals, i el que supossa tornar a la Comunitat Valenciana.

Cal destacar les més de tres hores de protagonisme que tindran els pobles i ciutats valencianes en les televisions de 190 països i “l’espectacular arribada a la Muntanya de Cullera amb percentatges increïbles en tot just dos quilòmetres al costat de la mar. 

Deixa el teu comentari