La Diputació presenta una investigació inèdita sobre la província realitzada per la Universitat

La Sala Alfons el Magnànim del Centre Cultural La Beneficència ha acollit este dimecres la presentació del llibre ‘Procesos Territoriales Valencianos’, una publicació impulsada per la Diputació en col·laboració amb la Universitat de València. Es tracta d’un estudi sense precedents sobre la nostra província des de diversos enfocaments, que acaba oferint en el seu conjunt una visió completa sobre la situació actual de tot el que afecta el territori.

Durant l’acte, al qual han acudit diversos alcaldes i regidors de la província, han intervingut el vicepresident de la Diputació i diputat de Cooperació Municipal i Cohesió Territorial, Carlos Fernández Bielsa, el vicerector de Projecció Territorial i Societat de la Universitat de València, Jorge Hermosilla, i els coautors del llibre Almudena Navas i Josep Montesinos.

La publicació, a més de complir amb una labor investigadora i divulgadora, es caracteritza perquè, a partir de l’anàlisi de la situació actual, fixa la mirada en els reptes futurs que s’han d’afrontar des dels diferents àmbits de la societat.

La publicació ens facilita una visió actual de les oportunitats i problemes que té la nostra província, i servirà per a sensibilitzar i conscienciar a la societat sobre la rellevància que té el territori en el qual vivim.

Comenta la notícia