La Diputació visibilitza el treball dels fotoperiodistes durant la pandèmia

Ja es pot visitar l’exposició‘2020 L’Any de la pandèmia en la mirada del fotoperiodista’

Aquest any complicat es podria resumir amb una sèrie d’imatges i fotografies com a carrers deserts, UCI’s repletes de persones que tracten de combatre a l’enemic inesperat de la COVID-19; ciutadans que aplaudeixen a sanitaris descompostos en la seua lluita contra la pandèmia entre altres.

Aquestes representacions formen part de l’exposició ‘2020 L’Any de la pandèmia en la mirada del fotoperiodista’, amb la qual la Diputació de València pretén visibilitzar i posar en valor el treball d’un col·lectiu que ha sigut testimoni directe de les conseqüències d’una crisi sanitària sense precedents.

L’exposició es podrá  visitar a la  plaça Manises de València fins al 29 de desembre, aquesta mostra que pretén ser un humil homenatge a aquest col·lectiu que ha romàs en primera línia en els moments més crus de la pandèmia, igual que altres col·lectius.

L’exposició s’ha muntat en l’exterior perquè tinga major visibilitat i els ciutadans que passegen pels carrers de la ciutat puguen gaudir d’aquests instants que sempre quedaren en la memòria de tots.

Deixa el teu comentari