La Diputada de Turisme fa balanç de gestió dels exercicis 2015-2018

Pilar Moncho destaca l’execució de 13,5 milions d’euros en el mandat actual i anuncia la creació d’un gran Centre de la Mediterrània en La Marina.

La Diputada de turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, ha destacat, en el balanç de la gestió del Patronat de Turisme de València en el mandat 2015-2018, l’execució de 13,5 milions d’euros.

En el transcurs de l’acte comunicatiu, celebrat al Cub de les Comarques de La Marina de València, la diputada també ha anunciat la futura creació d’un gran Centre de la Mediterrània en La Marina, que comptarà amb la participació de València Turisme i que serà, en paraules de la diputada, un lloc ideal per a donar espai físic al programa gastronòmic i turístic Del Tros al Plat.

En aquest sentit, ha detallat la prospecció de recursos en 144 municipis i 16 mancomunitats, així com la presentació en el Cub de les Comarques de 90 productes i 16 programes turístics.

A aquesta gestió, ha afegit la línia col·laborativa que han mantingut des del principi amb altres institucions.

Finalment, Pilar Moncho, i el director del Patronat de Turisme, Evarist Caselles, han destacat la labor desenvolupativa en col·laboració amb agents privats i empreses turístiques locals.

Una emocionada Pilar ha agraït el suport rebut al llarg dels últims anys.

 

Deixa el teu comentari