La Falla Albuixarres Camí Fondo torna a celebrar un acte solidari el diumenge 9 d’octubre

14556501_1849742738592390_6393945289486008730_oUn any més, la Falla Albuixarres Camí Fondo, amb el suport de l’Ajuntament d’Alzira, organitza una activitat solidària que aconseguix reunir una gran quantitat de públic. Recordem que el passat 2015 es proposaren, i aconseguiren, batre el rècord Guinness amb la traca més llarga del món. Este any la proposta té un objectiu amb nom propi, Agustín Pérez.

L’esdeveniment que comptarà amb la presència de personalitats tan conegudes com Fernando Esteso, Ximo Bayo i grans pilots del motociclisme com Héctor Faubel i Xavi Forés, entre d’altres que s’uniran al minut de silenci que es realitzarà a les 12:30 h.
Durant tot el matí hi haurà activitats diverses per a tots els assistents, amics i simpatitzants, que disfrutaran amb el mercat solidari, jocs infantils, discomòbil, exhibicions de capoeira, karate i patinatge. També hi haurà una rifa de diferents articles, proporcionats pels pilots del mundial de motociclisme, entre els quals estarà una biografia de Valentino Rossi, signada per ell personalment.

Tot aquell que vullga col•laborar pot fer-ho de diferents formes: fent la seua donació al número de compte bancari habilitat per a l’ocasió o fent el donatiu en l’esmorzar solidari adquirint la samarreta commemorativa.

La Falla Albuixarres Camí Fondo agraïx la col•laboració de l’Ajuntament d’Alzira, especialment a la regidora de Festes, Isabel Aguilar, i convida a tots els veïns i veïnes de la ciutat, amics, visitants i amants del món del motociclisme a compartir este gran esdeveniment solidari el diumenge 9 d’octubre. L’organització recorda que l’acte s’iniciarà a les 9 h al recinte Firal i que el minut de silenci serà a les 12:30 h.

Deixa el teu comentari