La Falla Plaça Malva d’Alzira inaugura la XXVII Setmana Cultural

Un gran ventall d’activitats del 17 de gener al 25 de febrer.

La Falla Plaça Malva d’Alzira ha inaugurat la XXVII Setmana Cultural. Una gran cita al món de la cultura i les falles en la qual participen centenars de persones en les diferents activitats programades.

L’acte d’inauguració de la setmana cultural, celebrat a la casa de la cultura d’Alzira, va comptar amb una gran participació d’autoritats, a més de veïns i visitants.

Bernat Cucarella i Ona Nua van ser els encarregats de donar la nota musical a un acte presentat pel membre de l’equip de redacció del Tro d’Avís, Vicent Climent.

Les falleres majors i presidents de la comissió, Ana Justo, Alejandra Sanchis, Fernando Cortabarra i Miquel Albelda foren els encarregats de donar el tret d’eixida a les activitats que es desenvoluparan al llarg de gener i febrer.

Entre les activitats que tindran lloc en la setmana Cultural del 17 de gener al 25 de febrer, destaquen tres grans exposicions, ‘Batecs’, ‘Toni Espinar, Elogi de la transgressió’ i ‘Els Espinar: la il·lusió de pintar’.

Un dels moments àlgids d’aquesta setmana cultural tindrà lloc el dijous 7 de febrer a l’auditori de la casa de la cultura, dia en el qual la Falla Plaça Malva atorgarà el seu Guardó d’Or 2019 a Vicent Cucarella, síndic major de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana. Acte en el qual la Falla farà, a més, la presentació del seu llibre faller Tro d’Avís 2019.

El pròxim dilluns 21 de gener, en la sala 2 d’exposicions de la Casa de la Cultura a les 19 hores, tindrà lloc una activitat dedicada als menuts, en concret una sessió d’animació lectora per a xiquets i xiquetes de Primària i Secundària amb jocs, lectures i participació dels assistents.

Deixa el teu comentari