La falleres majors d’Algemesí, Silvia Torner i Aitana Martínez, conviden a les festes en la Crida de les falles de la ciutat

Les falles d’Algemesí ja prenen els carrers. La Crida i la inauguració de l’exposició del ninot marquen l’inici d’aquestes festes que han congregat a centenars de persones en l’acte en el qual la fallera major de la ciutat, Silvia Torner Úbeda, i la fallera major infantil, Aitana Martínez Carrasco, han fet la Crida a la participació en les falles d’enguany.

La visita es va iniciar en el Museu de la Festa on ha quedat inaugurada l’exposició del ninot, l’aportació de cada falla a la candidatura de ninot indultat. Posteriorment les falleres majors de la ciutat van proclamar des del balcó de la casa consistorial que Algemesí “ja està en falles”.

Al costat de Silvia Torner formen la cort d’honor de la fallera major Vanessa Asunción, Marta Barberá, Sonia Espiritusanto, María Amparo Peiró, Cristina Bresó, Inés Puigvert, Cristina Vayá, Salut Navarro i Judith Martínez

La cort d’honor de la fallera major infantil, Aitana Martínez Carrasco, estarà integrada per Paula Blasco, Carla Díez, Natalia García, Irene Espiritusanto, Vera Mas i María Martínez.

Deixa el teu comentari