La Fe commemora el Dia Mundial del Medi Ambient amb un concurs de dibuix sobre els ecosistemes

El lliurament de Premis ha visibilitzat el compromís dels més joves amb el Medi Ambient

A més s’han realitzat xarrades en línia i un qüestionari de sensibilització mediambiental

La Comissió de Gestió Mediambiental de l’Hospital Universitari i Politècnic La Fe ha celebrat hui el lliurament de premis per als guanyadors del Concurs de Dibuix que s’ha organitzat amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient.

Durant tota la setmana i al costat de la Unitat Pedagògica Hospitalària (UPH) del centre sanitari, els alumnes i alumnes han estat treballant sobre la importància de restaurar els ecosistemes i, sobretot l’aprés, han elaborat els seus dibuixos.

En el lliurament de premis s’han repartit quatre obsequis. Un en la categoria d’Infantil, un altre en la d’Educació Primària i altres dues en la d’Educació Secundària. El premi és una tauleta donada per l’empresa CLECE. La resta de xiquets, xiquetes i adolescents participants també han rebut un estoig i quaderns oferits per l’empresa TEIKA.

Així mateix, durant tota la setmana, s’està realitzat un curs en línia i un qüestionari, tots dos dirigits a la sensibilització mediambiental del personal del Departament de Salut La Fe.

Comissió Tècnica de Medi Ambient

L’Hospital La Fe aposta per les polítiques mediambientals des de 2005, quan va començar a treballar en aquesta línia i va obtindre en 2009 el certificat de qualitat ISO 14001 reconeixent aquesta labor.

El centre hospitalari compta amb una Comissió Tècnica de Medi Ambient liderat per Serveis Generals, a través de la responsable del Sistema de Gestió Mediambiental, que és la persona encarregada d’assegurar el desenvolupament i progrés de la protecció del medi ambient a l’hospital.

A més, també formen part de la Comissió responsables dels serveis d’Infermeria, Medicina Preventiva, Riscos Laborals, Infraestructures, Enginyeria, Zeladors, Subministraments, Neteja i Logística, que es reuneixen periòdicament per a donar continuïtat a les pràctiques referents a la protecció del medi ambient.

D’aquesta manera, aquesta comissió planifica totes les activitats, procediments i processos mediambientals, al mateix temps que revisa i manté actualitzada tota la política mediambiental del departament.

Així mateix, periòdicament es realitza un seguiment dels indicadors amb l’objectiu de controlar la millora del comportament mediambiental en els centres sanitaris. Per a això, es té en compte tant el consum de recursos, sobretot d’aigua o paper, com la generació de residus, abocaments i sorolls i també el nivell de les emissions de gasos.

Deixa el teu comentari