La Fe rep un Kit de construcció de 600 peces per a transmetre als més joves els conceptes bàsics de l’arquitectura i l’art

La donació forma part del projecte “Espais Imaginaris” de la Càtedra de la Infància i Adolescència de la UPV
Els xiquets i xiquetes podran crear els seus propis espais a través del joc

La Càtedra de la Infància i l’Adolescència de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha donat a l’Hospital La Fe una kit de construcció de 600 peces que permet transmetre i implicar xiquets i xiquetes en conceptes bàsics de l’arquitectura i l’art.


Aquesta donació s’engloba en el projecte “Espais Imaginaris” en el qual, prenent com a inspiració el joc dels dissenyadors Eames dels añus 60, es treballen aspectes relacionats amb l’estètica i la composició per a desenvolupar construccions de joc lliure.


D’aquesta manera, “es pretén continuar creant espais d’humanització a través dels quals els pacients puguen millorar la seua estada hospitalària”, afirma Susana Gómez Leyva, directora de l’Àrea d’Atenció a la Ciutadania de l’hospital. A través del joc els xiquets i xiquetes hospitalitzats podran transformar el seu propi ambient ja que es poden crear des d’espais de recolliment a múltiples i diverses estructures.


Fins a l’Hospital La Fe s’han acostat per a realitzar el lliurament del projecte Vicente Cabedo Mallol, director de la Càtedra d’Infància i Adolescència de la Universitat Politècnica de València, Mª Eugenia Camino, col·laboradora en aquesta càtedra, i Dolores Domingo, arquitecta de Arquikids.

Deixa el teu comentari