La Federació Empresarial d’Hostalers de València, atorga els Premis de l’Hostaleria Valenciana 2019.

L’Ateneu Mercantil de València, va acollir ahir dimarts, la VI Entrega de Premis de  l’ Hostaleria Valenciana.

Un total de 14 premiats en un reconeixement al treball, i trajectòria per tal de posar en valor el sector hostaler de València.


L’Ateneu Mercantil de València, va acollir ahir dimarts, la VI Entrega de Premis de l’ Hostaleria   Valenciana


Una entrega de premis atorgada per la Federació Empresarial d’Hostalers de València.
Un reconeixement al treball i trajectòria dels professionals , empreses i institucions que hi han contribuït a dignificar i posar en valor però sobretot a millorar el sector hostaler de València.

Un acte en el qual han estat presents representants institucionals tals com Juan Carlos Fulgencio Delegat del Govern, empresaris, alcaldes, i professionals dels sectors turístics i hostalers de la ciutat.


Manuel Espinar, president de la Federació, en el seu discurs, ha destacat sobretot la tasca de formació per al sector hostaler, ha donat importància al producte de proximitat, les noves tecnologies, i ha reconegut que el turisme basa la seua opinió final sobretot en la gastronomia local, per això és tan important respectar-la i impulsar-la

Un total de 14 premiats en diferents categories entre les quals destaquen , Posada en Valor del sector, Desenvolupament Associatiu, Promoció dels Productes Valencians, Innovació i Qualitat del sector entre altres.Paco Alonso, Premi al Periodisme i Hostaleria, parlava orgullós del seu guardó, una infància entre foguers, i una trajectòria laboral plenament dedicada a la gastronomia, avalen totalment el seu premi aquest any

Juan Femenia, President de l’Associació d’Hostalers de Cullera, ha fet entrega del premi al Desenvolupament Associatiu, a l’Associació Hostalera del Perelló. Un premi amb especial càrrega d’emoció, per la proximitat de les dues ciutats, un premi que reconeix el treball incansable i diari de tots els hostalers de la Ribera Baixa

Francesc Colomer, Secretari Autonòmic de Turisme , ha parlat de la importància de desestacionalitzar el turisme de València, un turisme cada volta més exigent.

Un acte en el qual s’ha recordat que en la província de València més de 186.000 persones es dediquen a l’hostaleria, el que suposa un 15 % del PIB de la ciutat.

Deixa el teu comentari