La Feria Outlet es consolida en la seua tercera edició

 

 Consuelo Filiberto, Presidenta de la Asociación, y el Alcalde Ismael Corell cortan la cinta inauguralTurís 31-08-2015Aquest passat diumenge va tenir lloc la III edició de la Fira Outlet organitzada per l’Associació de Comerços de Turís, amb la col·laboració de l’Ajuntament. La corporació municipal va estar present en la inauguració de la fira manifestant així el seu suport al comerç local i feia aquesta iniciativa que promou desenvolupament econòmic del municipi. Durant aquests dos dies, el recinte ha congregat a nombrosos visitants atrets per les atractives ofertes de calçat, moda, bijuteria, jardineria, xarcuteria, productes de bellesa, drogueria, salazones, etc.
L’activitat de la fira es va completar amb inflables per als xiquets i amb el sorteig final de diversos vals de productes entre tots els clients del cap de setmana.

Este pasado domingo tuvo lugar la III edición de la Feria Outlet organizada por la Asociación de Comercios de Turís, con la colaboración del Ayuntamiento. La corporación municipal estuvo presente en la inauguración de la feria manifestando así su apoyo al comercio local y hacía esta iniciativa que promueve desarrollo económico del municipio. Durante estos dos días, el recinto ha congregado a numerosos visitantes atraídos por las atractivas ofertas de calzado, moda, bisutería, jardinería, charcutería, productos de belleza, droguería, salazones, etc.

La actividad de la feria se completó con hinchables para los niños y con el sorteo final de varios vales de productos entre todos los clientes del fin de semana.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa el teu comentari