La Fira i Festes de Guadassuar enguany es viu de manera diferent

El Cartell guanyador del Xé Concurs de Cartells de Fira 2021 ha sigut ‘Essència de Fira’, dissenyat per Ricardo Balbastre

L’Ajuntament de Guadassuar va decidir suspendre la tradicional Fira davant de l’augment de casos positius de coronavirus.

És la fira hivernal més arrelada de la província, i enguany les parades del mercat tradicional i les atraccions de la fira no han pogut eixir al carrer.  Les festes que rendeixen honors a Sant Vicent Màrtir o Sant Vicent de la Roda s’han de viure a Guadassuar de manera diferent.

Els festers són els grans protagonistes d’aquesta festa i enguany han decidit viure els actes més destacats amb una programació virtual i el dia del patró es viurà de manera molt diferent.

El Xé Concurs de Cartells de Fira 2021, ha sigut una edició diferent i s’ha convocat amb la intenció de seguir fent més ampla la col·lecció de cartells d’una de les festes més importants del poble de Guadassuar, ha tingut com a cartell guanyador, entre les sis propostes presentades, ‘Essència de Fira’, dissenyat per Ricardo Balbastre.

Són dies de festa però ara toca viure’ls de manera diferent, cal que els ciutadans de Guadassuar siguen responsables i l’any que ve la Fira i les Festes tornaran amb més força.

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari