“La Fireta” d’Avalarte arriba aquest cap de setmana a l’antic Mercat Municipal de Burjassot

Les activitats nadalenques s’estan multiplicant en aquests dies a Burjassot des de les diferents entitats del municipi perquè les i els veïns gaudisquen d’aquestes dates tan entranyables. Aquest cap de setmana és el torn d’Avalar-te, l’associació d’artesans de Burjassot que, comptant amb la col·laboració de la Regidories de Promoció Econòmica i Turisme, dirigides per Roc Senent, de la mà de CEMEF, celebraran la seua “Fireta” de Nadal.

Així, el dissabte 22 i el diumenge 23 de desembre l’antic Mercat Municipal acollirà aquesta activitat cultural i festiva amb artesania, gastronomia, exposicions, música en directe tallers…i moltes més activitats.

A més, el dissabte a les 12.30 hores, tindrà lloc la presentació del llibre “El Mercat de Burjassot (Un edifici amb història)” de Roberto Blanes, Ángel López, Amparo López, Marta Sanchis i Vicente Sanchis, amb infografies de Manuel Geómetra. El llibre s’emmarca dins de la col·lecció “Burjassot té la seua història”, publicacions de la Universitat Popular de Burjassot.

Deixa el teu comentari