La flota de vehicles de FOVASA adjudicatària del servici de neteja a Alzira es renova per complet

FOVASA renova tots els vehicles destinats a la neteja viària de la nostra ciutat. A l’acte de presentació de la nova flota ha assistit el regidor de l’àrea de Serveis Urbans, Fernando Pascual, acompanyat pels membres i personal de l’empresa.

Un total de cinquanta-huit nous vehicles formen part de la renovació al que hi ha que afegir cinc-cents huitanta nous contenidors de càrrega lateral de 3.200 litres, així com dos-cents cinquanta-nou amb capacitat de 1.100 litres.

«La maquinària adscrita al Servei Integral de Neteja Viària d’Alzira està compost de vehicles de nova generació amb totes les prestacions necessàries per a oferir el millor servici. Es tracta de maquinaria més ecològica i d’última generació», segons el regidor de l’àrea, Fernando Pascual.  

Els vehicles van retolats amb l’eslògan: Alzira més neta. Perquè també és ta casa.

  1. Entre el nou parc de maquinària cal destacar recol·lectors de càrrega lateral, així com de càrrega posterior; portacontenidors; hidronetejadora; agranadora d’aspiració; quad; bufadores; carrets d’agranar; equips neteja contenidors, etc 
  2. «Amb tota esta nova maquinària es facilitarà la tasca dels treballadors i es millorarà la qualitat del servici que es presta al conjunt del veïnat», ha afegit el regidor. 

Comenta la notícia