La flota de vehicles de FOVASA adjudicatària del servici de neteja a Alzira es renova per complet

FOVASA renova tots els vehicles destinats a la neteja viària de la nostra ciutat. A l’acte de presentació de la nova flota ha assistit el regidor de l’àrea de Serveis Urbans, Fernando Pascual, acompanyat pels membres i personal de l’empresa.

Un total de cinquanta-huit nous vehicles formen part de la renovació al que hi ha que afegir cinc-cents huitanta nous contenidors de càrrega lateral de 3.200 litres, així com dos-cents cinquanta-nou amb capacitat de 1.100 litres.

«La maquinària adscrita al Servei Integral de Neteja Viària d’Alzira està compost de vehicles de nova generació amb totes les prestacions necessàries per a oferir el millor servici. Es tracta de maquinaria més ecològica i d’última generació», segons el regidor de l’àrea, Fernando Pascual.  

Els vehicles van retolats amb l’eslògan: Alzira més neta. Perquè també és ta casa.

  1. Entre el nou parc de maquinària cal destacar recol·lectors de càrrega lateral, així com de càrrega posterior; portacontenidors; hidronetejadora; agranadora d’aspiració; quad; bufadores; carrets d’agranar; equips neteja contenidors, etc 
  2. «Amb tota esta nova maquinària es facilitarà la tasca dels treballadors i es millorarà la qualitat del servici que es presta al conjunt del veïnat», ha afegit el regidor. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.