La fotògrafa Isabel Muñoz presenta la seua exposició “Som Aigua” en el Oceanogràfic

La prestigiosa fotògrafa Isabel Muñoz, Premi Nacional de Fotografia, dues vegades premie World Press Photo i premi PHotoESPAÑA 2021, ha presentat hui en el Oceanogràfic de València la seua exposició “Som Aigua”. Una col·lecció d’imatges de gran grandària realitzades en el centre valencià i protagonitzades per la apneísta japonesa, Ai Futaki, i per bussos i cuidadors del propi aquari.

Es tracta d’una mostra que ret homenatge a les mars i oceans i que busca conscienciar sobre la cura de l’ecosistema marí a través d’una mirada plàstica en la qual animals i éssers humans conviuen en perfecta harmonia.

Durant la presentació, Muñoz ha estat acompanyada del director del Oceanogràfic, Eduardo Nogués, de la comissària de l’exposició, Gertrud Gómez, del periodista i moderador de l’acte, Pedro Muelas, i dels professionals de l’aquari i protagonistes de les imatges.

La mostra es compon d’una vintena de fotografies que donen la benvinguda als visitants que des de hui s’acosten al Oceanogràfic. Deu imatges de 2×3 metres disposades en grans panells i altres deu impreses en teles vaporoses, suspeses del sostre de l’edifici principal, que evoquen el moviment de les prades de posidònia.

Per a realitzar aquest projecte, Muñoz es va submergir en els diferents aquaris del Oceanogràfic i va prendre les fotografies en diversos tancs, com el dels esculls de coral de Carib, el cilindre de meduses o la nova instal·lació Mars del Nord de l’Àrtic, amb l’espectacular alga marina de laminaria. 

Comenta la notícia