La Fundació BIOPARC acosta el coneixement dels fascinants ratpenats

Els caps de setmana de novembre, al BIOPARC,  amb la promoció “amb causa” “BIOweekends”, s’ofereix un preu especial en l’entrada i es destina a la protecció dels ratpenats.

L’objectiu de la Fundació BIOPARC és conservar la biodiversitat actual conscienciant sobre la importància de protegir totes les espècies. Però la subjectivitat humana ha provocat que el ratpenat siga vist com un animal dolent i roí. En aquest sentit, des de BIOPARC es pretén posar-los en valor, cridant l’atenció sobre les seues extraordinàries característiques i el seu rellevant paper en la naturalesa.

BIOPARC ha posat en marxa els BIOweekends i ofereix tots els dissabtes i diumenges de novembre 1.000 entrades a un preu de 15€ més 1€ extra que es dedicarà a través de la Fundació BIOPARC a la defensa d’este mamífer. 

El ratpenat és l’únic mamífer capaç de volar. Es troba en tots els continents excepte a l’Antàrtida, per la qual cosa té una grandíssima varietat, amb més de 1.200 espècies, 24 de les quals es poden trobar a la Comunitat Valenciana. 

Deixa el teu comentari